+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

УВ Стерилизатор

Шифра: DR-004 Category:

УВ Стерилизатор е апарат кој стерилизира со помош на УВ зраци и значително уништува дел од бактериите и вирусите.

Шифра: DR-004 Category:

Моќност:16W
Напојување:220V/110/50Hz
Максимално работно време:60min