+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Интраорална камера со рамо и монитор

Шифра: 17 Category:
Шифра: 17 Category:

Формат: Овозможен со Linux оперативен систем
Опции на дисплеј: Цел диплеј, или поделен на 4 дела
HDMI резолуција: 1080p@50Hz
Вграден систем против замаглување
Контрола: далечински управувач
Back up: USB
Меморија: Апарат 50 слики, USB 10000 слики
Потрошувачка: <30W
Подржани формати: AVI,MP4,MPG