+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Автоклав Б+ класа – SEA-15L-B-LCD/LED

Шифра: SEA-15L-B-LCD/LED Category:

Европска B+ класа на автоклав. Напредна технологија, функција базирана на вакуум пумпа со троен вакуумски процес .
Овој модел на автоклави имаат вакуум пумпа. Сушењето се врши под вакуум на тој начин што најпрвин притисокот се намалува и повторно се зголемува до 2 bar. Овој процес се повторува трипати при што се гарантира навлегување на пареата насекаде, во внатрешните делови на инструментите, текстил и др. Со ова инструментите се потполно суви.
Времетраење на процесот на автоклавирање е од 20-60 min.
Moжност за автоклавирање на пакувани инструменти во фолија за стерилизација

Шифра: SEA-15L-B-LCD/LED Category:

капацитет: 15 L
температура за стерилизација: 121° C , 134°C, B+
процедура за сушење: вакуум
екран: LCD/LED
тест: Bоwie&Dick , Leak
напојување: 220 V± 10%
систем за водоснабдување: резевоари (3,5 L свежа вода и 5 L нечиста вода)
моќност: 1800 W (10 A)
комора: 230mm*360mm
принтер: по желба
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments