+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

УВ Лампа за стерилизација

Шифра: UV-20/40 Category:

Ултравиолетовата дезинфекција е широко распространета. Уништува бактерии, спори, габички, вируси, рикеции, итн. Сите површини, вода и воздух кои се контаминирани може да се дезинфицираат со ултравиолетови зраци.

Шифра: UV-20/40 Category:

Димензии: 20W -615mm
40W-1225mm
Напојување: 200-240V