+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Автоклав Б+ класа – Ritter CleanTec

   Шифра: Ritter CleanTec Категорија Марка:

   Ritter „CleanTec“ серијата на Б+ класа автоклави ви обезбедува ефикасна и брза стерилизација со сушење на вашите инструменти. Моќниот вакуум, кој се добива од двофазна вакуум пумпа, обезбедува оптимално чистење на инструментите како и комплетно сушење на пакуваните инструменти.

   Види спецификација.

   Шифра: Ritter CleanTec Категорија Марка:
   Ritter CleanTec е креиран за тие што од автоклавот очекуваат: -Безбедност -Трајност -Едноставност -Еден апарат за сите инструменти Напон: 230 V ~ 50/60 Hz Моќност: 1750 W Димензии(L x H x D): 505 x 400 x 650 mm Тежина (со празен резервоар): 50 kg Максимален капацитет на резервоарот: 4.5 l Работни циклуси со полн резервоар: 5