+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за каљачи

   Шифра: SK-CM Категорија

   Автоматски апарат кој има микро-компјутерска функција на поставување на каљачи. Може да се сместат до 100 каљачи. Погоден за стоматолошки, хируршки ординации и болници.

   Шифра: SK-CM Категорија
   Напојување:220V Моќност: 50 W Производител: SIKERMA Technology