+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Ултразвучна када – 1200H

Се користи за чистење на сите видови метал и пластична опрема, протези и керамика.
• високо моќен ултрасоничен трансдусер за супериорен ефект во чистењето
• голем капацитет на садот за чистење
• 5 програми на дигиталниот дисплеј
• мемориска функција во случај на прекин на струја
• транспарентен капак со сино светло за да се набљудува процесот
• при подолго време на работа, се вклучува генераторот за ладење

напојување:220V/110V 50/60 Hz
моќност: 60 W
ултрасонична фреквенција: 4000Hz
материјал на садот: нерѓосувачки метал
капацитет: 2,5 L
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments