+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Автоклав Б+ класа – SEA-17L-B-LCD/LED

   Шифра: SEA-17L-B-LCD/LED Категорија

   Европска B+ класа на автоклав. Напредна технологија, функција базирана на вакуум пумпа со троен вакуумски процес .
   Овој модел на автоклави имаат вакуум пумпа. Сушењето се врши под вакуум на тој начин што најпрвин притисокот се намалува и повторно се зголемува до 2 bar. Овој процес се повторува трипати при што се гарантира навлегување на пареата насекаде, во внатрешните делови на инструментите, текстил и др. Со ова инструментите се потполно суви.
   Времетраење на процесот на автоклавирање е од 20-60 min.
   Moжност за автоклавирање на пакувани инструменти во фолија за стерилизација

   Шифра: SEA-17L-B-LCD/LED Категорија
   капацитет: 18 L температура за стерилизација: 121° C , 134°C, B+ процедура за сушење: вакуум екран: LCD/LED тест: Bоwie&Dick , Leak напојување: 220 V± 10% систем за водоснабдување: резевоари (3,5 L свежа вода и 5 L нечиста вода) моќност: 1800 W (10 A) комора: 250mm*355mm принтер: по желба Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments