+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Ултразвучна када – Clean 01

Се користи за чистење на сите видови метална и пластична опрема, протези и керамика. Јаката ултрасонична моќ овозможува чистење и на најтешко достапните делови и простори кои сунѓерот и четките неможат да ги достигнат.

Времето се подесува од 2-30min, истотака и темпераурата. Автоматски се исклучува кога има недостаток на вода. Дигитален дисплеј.
Технички карактеристики:
Капацитет: 6 L
Моќност: 200 W
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments