+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Автоклав Б+ класа – Sirona DAC professional

   Шифра: Sirona DAC professional Категорија

   Автоклав Б + класа. Идеален партнер за во вашата ординација.
   Се автоклавираат предмети од пластика, рачни проширувачи, огледалца, борери …до медицински памук, метал. Еден од најбрзите автоклави, за само 15min ги автоклавира непакуваните инструменти –вкулучувајќи превакуум и вакуумско сушење.
   Moжност за автоклавирање на пакувани инструменти во фолија за стерилизација

   Шифра: Sirona DAC professional Категорија
   капацитет: 17,6 L температура за стерилизација: 121° C , 134°C, B+ процедура за сушење: вакуум екран: LCD тест: Bоwie&Dick , Leak напојување: 230 V± 10% систем за водоснабдување: резевоари (3 L свежа вода и 5 L нечиста вода) максимален капацитет на полнење: инструменти: 5kg текстил: 1,8kg моќност: 2400 W комора: 250mm*350mm принтер: по желба Производител: SIRONA Dental Systems