+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Пакерка за инструменти

Шифра: Seal 100 Category:

Aпарат наменет за пакување на инструменти во фолија, со што после стерилизацијата се спречува нивно контаминирање. Изработена е од нерѓосувачки челик што спречува корозија и е лесно за чистење. Има двострано сечиво, за квалитетно сечење.

Шифра: Seal 100 Category:

Seal 100 пакерката ги има следниве бенефити: стабилен капацитет, лесно и сигурно се ракува, пријатно искуство. Главниот атрибут е што кога моќноста ќе се смени, пакерката може да ја прилагоди температурата најдобра за пакување. Напојување: 220/240V
Моќност: 500W
Ширина на запечатување: 250mm
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments