+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Естетски титаниумски абатмент

Естетските абатменти доаѓаат како позлатени и даваат задоволувачки естетски изглед. Ги има со широка и тесна база, со различни ширни, дијаметри и агли.