+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Стопери за проширувачи

Стопери за проширувачи, компатибилни со обложените проширувачи.
-Секој стопер е дизајниран за два дијаметри.
-Спречува загревање на коската.
-Изработени од нерѓосувачки челик, може да се стерилизираат.