+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Портабал саугер – DA РS

Шифра: DA РS Category: Tag: Brand:

Овој саугер работи со пумпа без масло и со минимална бучава. Малата тежина и компактниот дизајн го прават идеален за транспорт. Регулирањето на јачината на вакуумот го прави погоден за секаква примена. Во случај на поголем отпор автоматски забрзува и ја зголемува моќта на вакуумот

Шифра: DA РS Category: Tag: Brand:

Карактеристики:
Моќност: 90W
Распон на негативен притисок од: -0,02Mpa до максимален негативен притисок.
Проток на пумпата: 15L/min
Бучава : ≤65 dB
Волумен на тегла : 1000 ml