+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

      DFI

      Имплант (со внатрешен хексагон)

      Од наједноставни реставрации на еден заб до реставрации на цело забало, DFI Имплантот е сигурен и безбеден избор за употреба. DFI Имплантот е специјално дизајниран за професионалците да имаат сигурен имплант за сите клинички процедури. Овозможува висока примарна стабилност и има можност за контрола за време на поставувањето. Клинички предности: - Лесна инсерција и подобра контрола за време на поставувањето. - Погоден за сите типови на коска, идеален за употреба за коска тип II и III. - Минимална остеотомија резултира со минимален губиток на коска и мала траума.