+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Лиен абатмент (Casting abutment)

Идеални за протетски реставрации кои имаат посебни барања, абатментите имаат пластична обвивка, додека металната база овозможува прецизна абатмент-имплант конекција.

Анти-ротациони (Хексагон): За употреба кај единечни импланти.
Ротациони (Цилиндрични): За употреба кај реставрациите кои опфаќаат повеќе импланти.