+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Multi NeO

Имплант (со внатрешен хексагон)

Multi NeO* е опсежен, иновативен имплант, кој лесно навлегува и се насмерува во коската, и ја заштитува во исто време. Multi NeO ги прави и најкомплицираните случаи, едноставни, и им овозможува долготрајни естетски резултати на пациентите.
Multi Neo системот има три типа на конекција: Kонична стандардна конекција (CS), Конична тесна конекција (CHC), и Внатрешна Хекс Конекција (IH).
Клинички предности:
-Идеален за комплицирани клинички случаи.
-Голема примарна стабилност.
-Моќен но нежен со коската.
-Има широк спектар на големини.
-Компатибилен со Alphas Bio Tec's CAD/CAM линијата.