+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Multiunit аголни абатменти

Каде што се бара корекција на ангулацијата на имплантите, Alpha Universe е најпаметен избор.
-Два разлизни агли со три различни висини на стапалка.
-Едноделниот дизајн овозможува едноставна и лесна работа.
-Обезбедува долготрајна стабилност.
MultiUnit линијата вклучува сет од гингиваформери, аналози и трансфери , со земање на отпечаток со затоврен или отворен тип на лажица.