+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Solution Chlumsky 10ml

   Шифра: ГМЕ0076 Категорија Марка:
   Шифра: ГМЕ0076 Категорија Марка:
   Содржи фенол, камфор, етанол. При инфаламција на пулпата (пулпит). При терапија на гангрена на пулпата со периапикални промени.