+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

СТОМАТОЛОШКИ СТОЛ ZIANN ECO

Шифра: ZIANN ECO Категорија Tags: , Марка:

ZIANN ECO Економски модел со одличен квалитет – Се што ви треба по екстра цена
-Конфигурација по избор , многу опции и додатна опрема.

Шифра: ZIANN ECO Категорија Tags: , Марка: