+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Poliren No1 Паста за полирање 45gr

   Шифра: 1401405 Категорија Марка:

   Паста за отстранување меки наслаги

   Шифра: 1401405 Категорија Марка:
   Содржи цитрична киселина и абразивен материјал. -Го разменкнува и отстранува денталниот плак -Се користи пред белење на заби, залевање на фисури. -Пријатен и освежителен вкус