+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Hemostop гел за ретракција на гингива и хемостаза 5ml

   Шифра: 141005 Категорија Марка:
   Шифра: 141005 Категорија Марка:
   Содржи алуминиум хлорид. Се користи за гингивално капиларно крварење, гингивална ретракција за земање на отпечаток, гингивално истекување.