+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   GlassyCem Кондиционер 5ml

   Шифра: 2103005 Категорија Марка:

   Кондиционер за глас-јономер цемент

   Шифра: 2103005 Категорија Марка:
   Воден раствор од полиакрилна киселина 12% -Кондиционирање на површината, ја подобрува адхезијата помеѓу структурата на забот и глас-јономер цементот.