+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   ReLight Tempo 2.5g

   Шифра: 203250 Категорија Марка:

   Светлосно-врзувачки композитен материјал за привремено полнење

   Шифра: 203250 Категорија Марка:
   Се користи за изолација пред ендодонтски третман, привремено затворање на штраф на абатмент, заштитник на гингива при белење.