+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Poliren No2 Паста за полирање 45gr

   Шифра: 1402415 Категорија Марка:

   Паста за отстранување меки наслаги

   Шифра: 1402415 Категорија Марка:
   Содржи абразивен материјал (силикон оксид) 30-50µm. -Се користи пред третман на белење на заби, или пред залевање на фисури.