+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Desensetin-Суспензија за десензибилизација 5ml

   Шифра: 1003005 Категорија Марка:

   Суспензија за десензибилизација на тврди ткива

   Шифра: 1003005 Категорија Марка:
   Содржи аргинин, калциум фосфат, содиум флуорид. -Превенира појава на кариес - Ја намалува осетливоста на забот