+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   GlassyCem Лак 5ml

   Шифра: 2104005 Категорија Марка:

   Лак за глас-јономер цемент

   Шифра: 2104005 Категорија Марка:
   Се користи за изолација на глас-јономерот цементот од плунката. Ја освежува бојата на реставрациајта.