+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Tempodent Паста за привремено затварање 50gr

   Шифра: TMPD-01 Категорија Марка:

   Паста за привремено затварање на кавитет

   Шифра: TMPD-01 Категорија Марка:
   Содржи цинк оксид, цинк фосфат, без еугенол. -Се стврднува за 10 минути.