+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за белење и камера

   Овој апарат е мултифункционална десктоп машина за избелување на забите со десктоп, која содржи апарат за белење на забите, интраорална камера и LCD 3,5 инчи екран.
   Апаратот за белење на заби комбинира 4 сини сијалички со висока моќност.
   Интраоралната камера содржи мини TF картичка која може да зачува до 500 слики прикажани на 3,5-инчен LCD во исто време. Накратко, оваа мултифункционална машина ќе ви донесе голема помош во работата.

   Технички карактеристики: ·3.5 инчи LCD екран, Интраорална камера и акцелератор за белење на заби ·LCD екранот може да се подесува за 45° ·Поврзан со CF-986 CMOS интраорална камера . ·Видео, 2.0 USB функција за излез на слика. ·Комбинација на 4 LED диоди со висока моќност. ·Времето на белење се подесува со микропроцесорски тајмер ·Погоден за стоматолозите да прават споредба на екранот на ПРЕД И ПОСЛЕ третман.