+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Антисептик течност No.2 100ml

   Шифра: 10303100 Категорија Марка:

   3% и 5,2% Содиум хипохлорид

   Шифра: 10303100 Категорија Марка:
   Aнтисептичен раствор кој се користи кај инфицирани коренски канали во случај на пулпити и периодонтитис.