+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   EDTA гел 20% 5ml

   Шифра: 2401005 Категорија Марка:

   EDTA гел за хемиска и механичка обработка на коренски канали

   Шифра: 2401005 Категорија Марка:
   Содржи етилен диамин тетраацетатни соли 20%