+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Iodotin паста за коренски канали hardening 25g

   Шифра: 302025 Категорија Марка:

   Јодоформ паста за дефинитивно полнење

   Шифра: 302025 Категорија Марка:
   Содржи јодоформ, хлорфенол, камфор. Се користи во третман на пулпити и сите форми на периодонтити. Дефинитивно полнење со гутаперка поени.