+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Cupratin No2 Суспензија за коренски канали 20g

   Шифра: 602020 Категорија Марка:

   Суспензија на база на бакар-калциум хидроксид

   Шифра: 602020 Категорија Марка:
   Содржи бакар-калциум хидроксид, хидроксокупрат -При третман на коренски канали со електро(депо)фореза - Третман на периодонтални џебови