+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Антисептик гел 5ml

   Шифра: 2404005 Категорија Марка:

   2% хлорехексидин биглуконат со 10% метронидазол во форма на гел

   Шифра: 2404005 Категорија Марка:
   Се користи кај гангренозни пулпити, хроничен и акутен периодонтитис.