+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Hemostop-A Паста за екстракциони рани 25gr

   Шифра: TEHN-03 Категорија Марка:

   Паста на база на јодоформ

   Шифра: TEHN-03 Категорија Марка:
   Се користи за заздравување после екстракција. Не се ресорбира, привремено полнење на алвеола. Кај акутен алвеолитис. Брзо заздравува рана. Не се остранува, само се исплакнува.