+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   GlassyCem Глас-јономер цемент за фиксација

   Шифра: 2101020 Категорија Марка:

   Глас-јономер цемент прав 20g и течност 16g

   Шифра: 2101020 Категорија Марка:
   За дефинитивно цементирање на коронки и мостови, инлеј, онлеј -Се користи за без-метални конструкции -Одлична адхезија -Радио-опакен, биокомаптибилен