+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Flow-Cleans-Profi Прашок за пескара 250gr

   Шифра: 1101220 Категорија Марка:

   Прашок за пескара

   Шифра: 1101220 Категорија Марка:
   Содржи калциум карбонат 50-70µm. -Превентивно чистење на емајлот со помош на пескара -Ефективно и нежно отстранување на денталниот плак и пигментации -Го има со следните вкусови: минт, цреша, лимон, мешавина на овошни вкусови, неутрален