+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Calcetin-Калциум хидроксид паста 7gr

   Шифра: 401007 Категорија Марка:

   Калциум хидроксид паста за директно и индиректно препокривање на пулпа

   Шифра: 401007 Категорија Марка:
   Висока концентрација на калцуим хидроксид -Директно и индиректно препокривање на пулпа -Трауматски, аутен серозен и хроничен фиброзен пулпит -Апексификација и апексогенеза