+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Aqua-Cem Цинк-фосфат цемент

   Шифра: AQC-01 Категорија Марка:

   Цинк-фосфат цемент 100g прав и 60g течност

   Шифра: AQC-01 Категорија Марка:
   Содржи цинк-фосфат, цинк-оксид, алуминиум и ортофосфорна кислеина -Се користи за трајно цементирање на коронки и мостови -Подлога за пломба -Полнење на млечни заби -Поголема цврстина во однос на другите материјали