+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Cresotin паста за мумификација 25gr

   Шифра: 1503025 Категорија Марка:

   Ампутациона паста

   Шифра: 1503025 Категорија Марка:
   Содржи цинк оксид, цинк фосфат. Се користи кај инфицирани коренски канали, кај недоволна екстирпација на пулпа.