+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Антисептик течност No.1 100ml

   Шифра: 40026 Категорија Марка:

   2% Хлорхексидин биглуконат

   Шифра: 40026 Категорија Марка:
   Aнтисептичен раствор кој се користи кај инфицирани коренски канали во случај на пулпити и периодонтитис.