+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Cupratin No1 Суспензија за коренски канали 20g

   Шифра: 601020 Категорија Марка:

   Суспензија на база на калциум хидроксид

   Шифра: 601020 Категорија Марка:
   За чистење на инфицирани коренови канали -Директно препокривање на пулпа -Апексификација -Одлично за препокривање на пулпа на фронтални заби во тенок слој