+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Cresotin No2 антисептик течност 15ml

   Шифра: 1502015 Категорија Марка:

   Антисептичен раствор за комплицирани пулпити

   Шифра: 1502015 Категорија Марка:
   Содржи фенол, еугенол, формалдехид. При инфламација на пулпа, кинфицирани коренски канали при случај на периодонтитис.