+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Фолии за пакување на инструменти

Шифра: 9.002 Category:
Шифра: 9.002 Category:

Фолија за пакување на инструменти која ги чува стерилни и до 2 недели.
Ги има во повеќе димензии. 5 cm х200 m; 7 cm х200 m; 10 cm х200 m; 20 cm х200 m; 25 cm х200 m
Производител: Ningbo RUNYES Medical Instruments