+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за каљачи

   Шифра: SK-D Категорија

   Механички апарат за каљачи

   Шифра: SK-D Категорија
   Апарат со помош на кој се поставуваат каљачи. Може да се сместат до 50 каљачи. Производител: SIKERMA Technology