+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Апарат за аеросолна сукција

   Шифра: DS1000 Категории , Марка:

   Апаратот за аеросолна екстраорална сукција работи со помош на силен вакум притисок за вшмукување и голем проток на течности со што аеросолите помеѓу докторот и пациентот се собираат во апаратот низ рачката, и се прочистуваат.

   Шифра: DS1000 Категории , Марка:
   Моќност:1200VA Бучавост: ≤65dB Проток: ≥3m²/Min Негативен притисок: -20Kpa Број на негативни јони ≥100 million/m³ Број на позитивни јони ≥80 million/m³ HEPA степен: H13≥99.97 0.3µm UV лампа Димензии: 320*320*840 Тежина: 36kg