+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Директен Саугер – DS 04

   Шифра: DS 04 Категорија Tag: Марка:

   Овој саугер директно влече воздух, течности и тврди материи. Големата вшмукувачка моќ овозможува да се постигне саканиот ефект во рок од неколку секунди по уклучување

   Шифра: DS 04 Категорија Tag: Марка:
   напојување: 110-240V моќност: 1100W максимален притисок:-17Кpa проток на воздух: 1200 L/min. бучност: 65dB За 3/4 стола Безбеден и стабилен, едноставен за ракување. производител: Shanghai DYNAMIC Industry