+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

   Ендомотор со апекс локатор – SIROEndo Pocket

   Шифра: SIROEndo Pocket Категории , , Марка:

   SIROEndo Pocket е вашиот мобилен ендодонтски специјалист. Има интегрирана функција на ендомотор со апекс локатор и е високо прецизен.

   Шифра: SIROEndo Pocket Категории , , Марка:
   Технички карактеристики: Напојување: 100-240V Фреквенција: 47-63 Hz Моќност: 30 W Брзина на моторот: 1.200-19.200 minֿ¹ Сила на вртење: 0,2 -5 Ncm Производител: SIRONA Dental Systems