+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Гингивоформери

Гингивоформерот е дизајниран со цел да му помогне на мекото ткиво околу имплантот полесно да заздрави и се компатибилни со внатрешните хекс импланти.
Со широк ранг на гингивоформери, Аlpha-Bio Tec им овозможува на професионалците побрз пристан кон нивните инструменти. Организирани по дијаметар и висина, можат да се селектираат според потребите на клиничките процедури и изборот на конечен абатмент.