+389 2 30 94 755 info@borden-ltd.com

Естетски анатомски абатмент

Линијата на анатомски естетски абатметни има широк спектар на абатменти кои ја имитираат природната форма на забот според буко-палатиналниот дизајн, со единствен конкавен дизајн кој дава естетски задоволувачки резултати, како и му овозможуваат на гингивалното ткиво перфектен раст оклу вратот. Едноставни за употреба и нивната анатомска форма го намалува времето посветено во ординација и лабораторија.